
Ebru Şallı Bodrum'da Deniz Üzerinde Pilates Yaptı
Ebru Şallı, Bodrum tatilinde spor tutkusunu sürdürerek deniz üzerinde pilates yaptı. 49 yaşındaki model fit görüntüsüyle dikkat çekti.
Ünlü model Ebru Şallı, Bodrum'daki tatilini hem dinlenerek hem de spora devam ederek geçiriyor. Ortakent'te bir defileye katılan Şallı, ertesi gün deniz ve güneşin keyfini çıkarırken spor rutinini de aksatmadı.
Şallı, deniz üzerinde özel bir board kullanarak pilates yaparken objektiflere yansıdı. Hareketler arasında zaman zaman uzanarak güneşlenmeyi tercih eden ünlü isim, spora olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.
49 yaşındaki Ebru Şallı, pilates antrenmanının ardından denize girerek serinledi. Fit ve sağlıklı fiziğiyle dikkat çeken model, spor yapmanın yaşamındaki önemini sürdürüyor.
Bodrum'daki tatilinde iş ve eğlenceyi bir arada yürüten Şallı, hem defilede yer alarak hem de deniz üzerinde spor yaparak yoğun temposunu dengeledi.



