Bodrum'da Book Club Söyleşileri Italo Calvino ile Devam Ediyor

Bodrum'da ARTSY Bodrum Loft'ta düzenlenen "Minoa ile Book Club" etkinlikleri, Pınar Sabancı'nın katıldığı Italo Calvino söyleşisiyle sürüyor.

17 Ağustos 2026 13:15· Güncelleme: 17 Ağustos 2026 13:15· 1 dk okuma
Bodrum'da sanat ve edebiyat dolu günler...
Bodrum'da sanat ve edebiyat dolu günler...

Bodrum, sanat ve edebiyat tutkunlarını bir araya getiren "Minoa ile Book Club" etkinlikleriyle dolu dolu günler yaşıyor. Şehrin popüler mekânlarından ARTSY Bodrum Loft, bu söyleşi serisine ev sahipliği yaparak kitap severlere keyifli buluşmalar sunuyor.

Etkinlikler, Nazım Tokuz'un moderatörlüğünde gerçekleşiyor ve edebiyat dünyasının önemli isimleri ile klasik eserleri katılımcılarla buluşturuyor. Serinin ikinci buluşmasında psikolog ve sunucu Pınar Sabancı da konuk olarak yer aldı.

Söyleşide, İtalyan edebiyatının önemli yazarı Italo Calvino'nun dünya çapında tanınan romanı "Bir Kış Gecesi Eğer Bir Yolcu" detaylı şekilde ele alındı. Katılımcılar, eserin derinliklerine inerek edebiyat üzerine zengin bir sohbet gerçekleştirdi.

Yoğun ilgi gören etkinlikte edebiyatseverler, hem kitabı tartışma imkânı buldu hem de sanat dolu atmosferin tadını çıkardı. Böylece Bodrum, kültür ve sanat alanında önemli bir buluşma noktası olmaya devam ediyor.

Serinin ilk buluşmasında ise Nazım Tokuz ve Alper Hasanoğlu, Türk edebiyatının önemli isimlerinden Oğuz Atay'ın "Korkuyu Beklerken" adlı eserini katılımcılarla birlikte değerlendirmişti.

İlgili Haberler